Formidlerkorps

Nationalparkens Formidlerkorps er et åbent netværk af formidlere, som tilbyder en mangfoldighed af ture, aktiviteter og undervisning ude i Nationalpark Skjoldungernes Land. Læs her, hvordan du kommer med i formidlerkorpset - og hvordan du booker en tur.

Valmuer. Foto: Ole Malling.

Hvad er formidlerkorpset

Formidlerkorpset består af en række erfarne og fagligt velbevandrede formidlere og guider, som kan bookes til ture, foredrag og friluftsaktiviteter i nationalparken. Formidlerne spænder bredt i aktiviteter, aldre og virkefelter.

Læs mere om formidlernes mange spændende tilbud om ture og aktiviteter her på hjemmesiden under 'Book en tur'.

Tag på tur med en formidler. Foto: Simon Høgsberg.

Hvad skal formidlerkorpset

Formidlerkorpset i Nationalpark Skjoldungernes Land skal skabe samarbejde, fællesskab og vidensdeling mellem formidlere, guider og nationalparken – og sørge for at det bliver let at finde og booke aftaler med formidlere og guider.

Nationalparken afholder to netværksmøder om året – og tilbyder en række specialkurser for interesserede formidlere. Information om de aktuelle kurser sendes ud til formidlerkorpset pr. e-mail og vil også ligge tilgængeligt her på siden.

Liv Louise Holm er formidler. Foto: Simon Høgsberg.

Book en guide

Hvis du skal på tur og har brug for en formidler eller en guide til at fortælle mere om naturen, kulturhistorien, lave aktiviteter eller andet, så kan du nemt selv tage kontakt til en i formidlerkorpset.

Sammen med formidleren laver du en direkte aftale om turens indhold, tidspunkt, sted, pris mv. Den del er nationalparken ikke en del af.

Book en guide

Hornblæserpige. Foto: Simon Høgsberg.

Bliv formidler i nationalparken

Hvis du er formidler - og gerne vil med i Nationalparkens Formidlerkorps - så send en mail til formidlingskoordinator Malene Bendix på Obfuscated Email.

Hvis du vil med på listen over guider, så send også et foto, en kort beskrivelse af din formidling, samt dit navn, e-mail, telefonnummer og webadresse.

Hvis du beder os om at komme på listen, giver du os samtidig tilladelse til at lægge ovenstående informationer ud på hjemmesiden.

Knopsvane. Foto: Niels Jørgen Rasmussen.

Bliv formidlingspartner

Formidlerkorpset er et åbent netværk. For de, som har lyst til at knytte sig tættere på nationalparken, og f.eks. få lov at bruge nationalparkens logo, er der mulighed for at blive formidlingspartner. Du kan læse mere om nationalparkens partnerskabsprogram og finde et ansøgningsskema.

Hvis du vil være formidlingspartner, kan du tilmelde dig hos nationalparkkoordinator Camilla van Deurs Formann Jensen på e-mail: Obfuscated Email.

Jagtformidling på Skovens Dag. Foto: Simon Høgsberg.

Formidlerkorps på Facebook

Formidlerkorpset har et forum på Facebook. Det er et virtuelt mødested for formidlere og guider i nationalparken, hvor der er mulighed for direkte kontakt og sparring imellem formidlerne.

Hvis du er medlem af Nationalparkens Formidlerkorps - og vil være medlem af Facebook-gruppen - så følg linket og send en anmodning til nationalparkens sekretariat. Så godkender vi dig.

Link til Facebook-gruppen

Foto: Formidlere på tur, Vikingepige med skål, Pige med horn, Jagtformidling: Simon Høgsberg. Foto: Valmuer: Ole Malling. Foto: Svane: Niels Jørgen Rasmussen.