Nationalparkens Formidlerkorps

Nationalparkens Formidlerkorps er et åbent netværk af formidlere, som tilbyder ture, aktiviteter og undervisning ude i Nationalpark Skjoldungernes Land. Alle er velkomne. Læs her, hvordan du kommer med i formidlerkorpset.

Hvad er Formidlerkorpset

Formidlerkorpset består af en række erfarne og fagligt velbevandrede formidlere og guider, som kan bookes til ture, foredrag og friluftsaktiviteter i nationalparken. Formidlerne spænder bredt i aktiviteter, aldre og virkefelter. Læs mere om formidlernes mange spændende tilbud om ture og aktiviteter her.

Hvad skal Formidlerkorpset

Formidlerkorpset i Nationalpark Skjoldungernes Land skal skabe samarbejde, fællesskab og vidensdeling mellem formidlere, guider og nationalparken – og sørge for at det bliver let at finde og booke aftaler med formidlere og guider. Nationalparken afholder hvert år en række netværksmøder, -ture – og tilbyder en række specialkurser for interesserede formidlere. Se årets tilbud nedenfor.

Tid, sted og pris

Formidlere i Nationalparkens Formidlerkorps aftaler selv tid, sted og pris med de grupper, som vil med på tur. Den del blander nationalparken sig ikke i. Vi vil gerne hjælpe med at løfte formidlernes tilbud frem - og skabe netværk.