Nationalparkprojekter

Nationalparken har flere indsatsområder og arbejder med mange projekter ude i landskabet. Altid på frivillige aftaler og ofte gennemført i samarbejde med private lodsejere, kommuner, foreninger, museer eller Naturstyrelsen.

Seks indsatsområder

I hverdagen arbejder nationalparkens sekretariat med mange forskellige projekter inden for de seks indsatsområder i Nationalparkplan 2017-23; Natur & Landskab, Kulturhistorie & Kultur, Friluftsliv, Formidling, Undervisning & Forskning, samt Lokalsamfund, Erhverv & Turisme.

Følg med

Hvis du vil holde dig opdateret om nationalparkens projekter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på Facebook.

Tilmeld nyhedsbrev

Naturprojekter

Læs om et udvalg af de projekter, som nationalparken arbejder med for at skabe større, bedre og mere sammenhængende natur.

Friluftsprojekter

Nationalparken arbejder med at balancere mellem benyttelse og beskyttelse af naturen. Læs mere i artiklerne.

Kulturprojekter

Herunder finder du artikler om et udvalg af nationalparkens renoveringsprojekter og indsatser for moderne kultur.

Kort over 42 af nationalparkens projekter 2019

Projekter i landskabet

Få et hurtigt overblik på kortet med 42 af nationalparkens projekter ude i landskabet. Du kan også se kortet og læse mere om projekterne i Nationalparkmagasinet 'Min Nationalpark' fra 2019.

Ide til et projekt?

I Nationalparkplan 2017-23 kan du læse nærmere om de planlagte indsatser for de kommende år. Det er bestyrelsen, som beslutter, hvilke projekter nationalparken skal arbejde med.

Hvis du på har ideer og forslag til projekter, som falder inden for Nationalparkens formål, vil vi også gerne høre fra dig. 

Kontakt sekretariatet

Læs Nationalparkplan 2017-23