Indstil din kandidat til Nationalparkrådet

Har du en god kandidat til nationalparkens råd? Du kan indstille en kandidat til Nationalparkrådet ved at udfylde formularen til højre. Fristen for at indstille kandidater er 25. oktober 2023 kl. 23.59.

Bestyrelsen vil på et planlagt bestyrelsesmøde den 7. december nedsætte det endelige råd, som snarest muligt herefter meldes offentligt ud.

Første rådsmøde forventes afholdt i januar 2024.

Om Nationalparkrådet

Bestyrelsen nedsætter et nationalparkråd for en tilsvarende fireårig periode, der skal rådgive bestyrelsen i sager af større betydning og om principielle spørgsmål. Rådet skal endvidere medvirke til, at udviklingen af nationalparken sker med bred lokal forankring og opbakning. Nationalparkrådet har mellem 15-20 medlemmer.

Rådets medlemmer bliver indstillet af organisationer, netværk og enkeltpersoner i området. Tilsammen besidder rådets medlemmer en bred faglig viden og solide netværk indenfor hvert af emneområderne: Natur, kulturhistorie, friluftsliv, formidling, undervisning, og erhverv. Nationalparkbestyrelsen sammensætter råd med brede kompetencer samt en vis demografisk og geografisk spredning.

Læs mere om organisationen bag Nationalpark Skjoldungernes Land her

Jeg/vi foreslår følgende kandidat til Nationalparkrådet:

Upload

Felter med (*) skal udfyldes