• Lån en kajak og hjælp naturen

Publiceret 06-07-2021

Ved Vigen Strandpark kan du nu låne en 2-personers kajak til at samle affald på Roskilde Fjord og samtidig opleve Nationalpark Skjoldungernes Land fra vandsiden..

• 10 tips til sommerferie-oplevelser

Publiceret 06-07-2021

Der er masser af sommer-oplevelser lige her i Nationalpark Skjoldungernes Land.

• naturekspressen foran selsø slot

Tag på sommertur til Selsø Slot

Publiceret 06-07-2021

Herregårdsmuseet Selsø Slot inviterer til sommeraktiviteter for hele familien hver onsdag i sommerferien fra klokken 11-14.

• DR Vejret værterne.

Vores Sommervejr fra nationalparken

Publiceret 05-07-2021

Fem uger i fem nationalparker. Denne sommer besøger DR noget af Danmarks fineste natur, og i uge 31 går besøget til Skjoldungernes Land.

• Roskilde Fjords ynglefugle er blevet talt

Publiceret 03-07-2021

Fremgang for terner, men flere ihjelbidte ederfugle. Årets fugletællinger kommer med både gode og dårlige nyheder.

• Syv mio. skal hjælpe flere elever ud i naturen

Publiceret 02-07-2021

Nationalparker, naturvejledere, natur- og friluftsorganisationer og forskere samler kræfterne i nyt projekt, der skal inspirere og styrke skolernes arbejde med..

• Skarven sejler igen på Roskilde Fjord

Publiceret 01-07-2021

Museumsbåden Skarven er på bølgerne igen. Hop på en af de første formidlingsture fra Møllekrogen og sejl ud i Nationalpark Skjoldungernes Land.

• Nationalpark-kanoer låses

Publiceret 24-06-2021

Nu låses nationalpark-kanoerne med kædelåse, men man kan stadig få sig en sejltur på Roskilde Fjord. Kanoerne kan nemlig låses op med SMS.

• Børnehave på Domkirke-ekspedition

Publiceret 18-06-2021

20 glade børn fra Børnehaven Bredgade var forbi Roskilde Domkirke for at lege og lære. Med sig havde de et nyt hæfte med 11 spændende aktiviteter til de yngste.

• Vær med i fællesskab om fjordhaver i Roskilde Fjord

Publiceret 10-06-2021

Roskilde Oplevelseshavn inviterer til en dag med muslinger den 18. juni klokken 15 til 17.30

Søg i artikler

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om nationalparkens projekter og arrangementer.