• Billeder: Roskilde Fjord blev fejret

Publiceret 21-09-2021

Søndag den 12. september var der Fjordfestival i nationalparken med arrangementer i Jyllinge, Gershøj og Roskilde.

• Bidstrupskovene er kandidat til naturnationalpark

Publiceret 16-09-2021

Kommentar fra bestyrelsesformand for Nationalpark Skjoldungernes Land, Lars Vedsmand.

• Kom til affaldsindsamling 18. september

Publiceret 10-09-2021

Tag familien med og hjælp med at fjerne plastik og andet skrald fra Roskilde Fjord ved stor affaldsindsamling lørdag den 18. september kl. 10-12

• Nationalparken inviterer til Fjordfestival

Publiceret 03-09-2021

Søndag den 12. september er der fjord-festival ved Roskilde Fjord. Find arrangementer i Roskilde, Jyllinge og Gershøj og oplev fjorden med alle sanser.

• Oplev kunst i byen

Publiceret 27-08-2021

Ny kunst i de grønne byområder i Roskilde under festivallen One Thousand Books 2021.

• Lån en kajak og hjælp naturen

Publiceret 06-07-2021

Ved Vigen Strandpark kan du nu låne en 2-personers kajak til at samle affald på Roskilde Fjord og samtidig opleve Nationalpark Skjoldungernes Land fra vandsiden..

• 10 tips til sommerferie-oplevelser

Publiceret 06-07-2021

Der er masser af sommer-oplevelser lige her i Nationalpark Skjoldungernes Land.

• DR Vejret værterne.

Vores Sommervejr fra nationalparken

Publiceret 05-07-2021

Fem uger i fem nationalparker. Denne sommer besøger DR noget af Danmarks fineste natur, og i uge 31 går besøget til Skjoldungernes Land.

• Roskilde Fjords ynglefugle er blevet talt

Publiceret 03-07-2021

Fremgang for terner, men flere ihjelbidte ederfugle. Årets fugletællinger kommer med både gode og dårlige nyheder.

• Syv mio. skal hjælpe flere elever ud i naturen

Publiceret 02-07-2021

Nationalparker, naturvejledere, natur- og friluftsorganisationer og forskere samler kræfterne i nyt projekt, der skal inspirere og styrke skolernes arbejde med..

Søg i artikler

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om nationalparkens projekter og arrangementer.