Velkommen til Sofie, Lisbeth og Mia

Publiceret 28-09-2021

Mød nationalpark-sekretariatets tre nye medarbejdere.

Sofie (tv.), Lisbeth (midten) og Mia (th.) ved indgangen til deres nye arbejdsplads på Ledreborg Slot.

Siden 1. august er der kommet tre nye ansigter til sekretariatet for Nationalpark Skjoldungernes Land.

De tre er Sofie Illemann Myschetzky, Mia Laybourn Steiness og Lisbeth Rykov.

Nye kræfter i nord

Sofie og Mia er begge ansat i nyoprettede stillinger, der især skal styrke nationalparkens arbejde i Frederikssund Kommune, Hornsherred og Selsø-området.

Sofie er ansat på fuld tid pr. 1. september som udviklingskonsulent med særligt ansvar for Frederikssund kommune, herunder ikke mindst udviklingen af nationalparkens aktiviteter på og omkring Selsø Slot. Sofie kommer fra en stilling som kulturkonsulent i Frederikssund Kommune.

Mia har siden 1. august været ansat som projektkoordinator i en delt 25-timers stilling i nationalparkens sekretariat og hos Skibby Aktive for Fjordlandet. I sin nye stilling skal hun udvikle oplevelsesmulighederne i Hornsherred og i nationalparkens nordlige del med særlig vægt på Selsø-området. Mia kommer fra en stilling hos Visit Fjordlandet, hvor hun stadig er tilknyttet som ekstern konsulent.

Lisbeth Rykov har siden 1. august været i virksomhedspraktik hos nationalparkens sekretariat. Lisbeth er geograf og outdoor-entusiast og vil frem til december arbejde med undervisningstilbud, naturvejledning og formidling i nationalparken.

Alle tre medarbejdere er faldet godt til blandt de øvrige ansatte i nationalpark-sekretariatet og kontaktoplysninger til de tre kan findes her på siden.

Mia (th.) går på barsel 1. december. Mens Mia er på barsel, vil Sofie (tv.) overtage Mias vigtigste arbejdsopgaver.