Nu kan du booke oplevelser i nationalparken

Publiceret 22-04-2021

Find og book en unik oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Nyt nationalpark-univers af oplevelser er netop lanceret.

Tag ud i nationalparken. Foto: Anders Rugbjerg Hoppe

Gennem det seneste år har restriktioner og forsamlingsforbud fået flere til at søge ud i naturen. Her er der højt til himlen, god afstand – og åbent.

Med en ny bookingplatform fra Nationalpark Skjoldungernes Land bliver det nu endnu nemmere at finde og booke unikke oplevelser til lands og til vands i nationalparken.

Vandringer, kajakture, koncerter og meget mere

nationalparkens nye bookingplatform kan du finde guidede ture, oplevelser og arrangementer inden for både natur, outdoor, kultur, historie og meget andet.

Arrangørerne bag oplevelserne har på kryds og tværs samarbejde med nationalparken – enten ved at være en del af Formidlerkorpset eller i Partnerskabsprogrammet. Det gælder både lokale virksomheder, besøgssteder og guider. Fælles er, at de viser folk ud i naturen på helt nye måder – lige fra kajakture på Roskilde Fjord til mountainbiketure i skovene, guidede gåture gennem de kulturhistoriske landskaber, koncerter i det fri og meget, meget mere.

Bookingplatformen er netop gået i luften og nye arrangementer vil løbende blive tilgængelige på siden – også i takt med, at vi igen må mødes flere mennesker samlet.

Et værdifuldt værktøj i en corona-tid

Bookingplatformen er oprettet i samarbejde med VisitFjordlandet, som anvender samme system. Nationalpark Mols Bjerge har testet systemet i hele 2020 og haft stor succes med det. Snart følger de andre nationalparker trop, og platformen bliver et samlet univers af nationalpark-oplevelser.

For besøgende i nationalparkerne bliver det en kærkommen kilde til inspiration – især i en tid, hvor efterspørgslen på lokale udendørsoplevelser er stor.

Bookingplatformen vil samtidig være et værktøj, der hjælper turudbydere med at sikre, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt i denne tid, fx i forhold til antallet af gæster.

En hjælp til lokalsamfundet

Den nye bookingportal er et tiltag for at give et nemt overblik over oplevelser i nationalparken og skabe et tilbud til nationalparkens partnere og formidlerkorps om at markedsføre sig under et samlet brand.

Dermed er bookingplatformen både et sted, hvor alle kan finde og booke oplevelser i nationalparken – og et værktøj, som skal styrke lokalsamfundets små erhverv, hvilket er en del af nationalparkens formål.

Lanceringen af den nye bookingplatform glæder derfor også Camilla van Deurs fra nationalparkens sekretariat. Hun sidder blandt andet med ansvaret for nationalparkens partnerskabsprogram.

”I nationalparken er vi så heldige, at der findes 24 besøgssteder, og rigtig mange små oplevelsesudbydere. Desværre bløder alle virksomheder efter et år præget af nedlukninger, restriktioner og forsamlingsforbud. Vi håber, at nationalpark-universet af oplevelser kan blive et stærkt værktøj for vores samarbejdspartnere – og samtidig skabe gode oplevelser for alle dem, der gerne vil ud og opleve nationalparken på nye og unikke måder,” siger Camilla van Deurs.

Book din næste nationalpark-oplevelse her

Læs mere om nationalparkens partnerskabsprogram her

Læs mere om nationalparkens formidlerkorps her