Ny medarbejder i Nationalparken

Publiceret 06-02-2019

Velkommen til Henrik Sidenius Paaby

Henrik Sidenius Paaby er ansat i sekretariatet per 1. februar

eSekretariatet for Nationalpark Skjoldungernes Land udvider endnu engang medarbejderstaben. Det sker med ansættelsen af chefkonsulent Henrik Sidenius Paaby, som begyndte på sin nye arbejdsplads i fredags den 1. februar.

Henrik er uddannet økonom (Cand. Polit) og har et langt arbejdsliv bag sig i Miljøministeriets styrelser, sektorforskningen og universitetsverdenen.

”Jeg har beskæftiget mig med økonomi i alle afskygninger – lige fra samfundsøkonomiske analyser, bevillingsstyring, projektstyring og fundraising til implementering af økonomisystemer – samt ledelse, administration og effektivisering af arbejdsprocesser”, fortæller Henrik Paaby.

Mere muskelkraft til økonomi

I Nationalparken skal Henrik især bidrage med at udvikle og varetage økonomistyringen, de administrative processer og udarbejde god ledelsesinformation til nationalparkens aktører, herunder bestyrelse, ledelse og sekretariatsmedarbejdere. Derudover vil han indgå i arbejdet med at rejse fondsmidler til nye projekter. 

Henrik Paaby er nu ved at finde sig til rette på sit nye kontor – sammen med resten af sekretariatet. 

For alle sekretariatets medarbejdere var det en særlig dag fredag, hvor de gamle kontorer på Ledreborg blev endegyldigt forladt – for til gengæld at blive erstattet af større lokaler i den gamle inspektørbolig Christinalyst på modsatte side af andedammen.

Læs mere om sekretariatets flytning her.