Nyt partnerskab i nationalparken

Publiceret 12-04-2019

Tre partnere går sammen i Fjordlandet Outdoor

Fjordlandet Outdoor tilbyder guidede ture i nationalparken. Foto: Anders Rugbjerg Hoppe

Nationaparkens partnerskabsprogram

I 2018 igangsatte nationalparken et partnerskabsprogram. Her får mange forskellige, lokale aktører mulighed for at mødes, få viden om nationalparken og danne netværk på kryds og tværs.

Og senest har programmet resulteret i et samarbejde mellem tre tur-arrangører: Birger Elmedal fra kajakmanden.dk, Henrik Stricker fra Hedeland MTB tours og Lars Brøchner Møller fra Roskilde Kajakpolo og SUP.

Fjordlandet Outdoor

De tre tur-arrangørers fælles projekt har fået navnet ’Fjordlandet Outdoor’, og det fælles formål er at gøre det let for alle at komme på oplevelse i naturen.

”Vi har fokus på Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor der ligger fantastisk mange spændende oplevelser og venter,” fortæller partner Birger Elmedal.

Fjordlandet Outdoor laver oplevelser til lands og til vands, bruger lokale guider og har stort fokus på at skabe oplevelser sammen med andre.

De deltagende partnere i Fjordlandet Outdoor har hver især stor erfaring med naturoplevelser, vandring, cykling, mountainbike, kajakroning og Stand Up Paddling – og ved at kombinere tingene, opstår der synergier og spændende oplevelser for gæsterne.

Partnerskab styrker brand

Et samarbejde som Fjordlandet Outdoor er netop hvad nationalparken har drømt om, da partnerskabsprogrammet blev sat i gang. Og i Fjordlandet Outdoor kan partnerne mærke, at samarbejdet styrker deres brand.

”Vi kan mærke, at vores samarbejde giver så meget værdi for alle de gæster, som gerne vil med udenfor. Derfor håber vi også at kunne etablere samarbejder med andre lokale outdoor iværksættere eller etablerede aktører, som vil bidrage til unikke oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land,” fortæller partner Lars Brøchner Møller.

Unikke oplevelser i nationalparken

Fjordlandet Outdoor mærker også begejstringen fra andre kanter. I marts fik partnerskabet tildelt en bevilling fra de såkaldte LAG midler af LAG Midt-Nordvestsjælland.

Midlerne har gjort det muligt for Fjordlandet Outdoor at få etableret en fælles identitiet og platform, hvor de fælles oplevelser vises. Det betyder, at det allerede nu er muligt at finde og booke ture på fjordlandet-outdoor.dk. Og det håber partnerne at mange vil gøre.

”Vores ture ud i nationalparken, om det er til lands eller til vands, skal være en særlig oplevelse med lokale guider og hvor vi undervejs besøger nogle af de unikke lokale steder, får fortællinger og måske smager på lokalproducerede varer,” siger partner Henrik Stricker.

”Og så glæder vi os bare helt sindssygt meget til at byde gæster velkommen udenfor,” siger Lars Brøchner.