To nye medarbejdere

Publiceret 16-03-2018

Velkommen til Mikkel og Nynne

Nynne Sørgaard og Mikkel Eeg er nye medarbejdere i sekretariatet. Foto: Malene Bendix

Nu er vi ni!

Endnu engang har vi rykket rundt i sekretariatet på Ledreborg Slot!

Denne gang for at gøre plads til Mikkel Eeg og Nynne Sørgaard, som begge er ansat per 1. marts.

Og det betyder, at vi nu er i alt ni medarbejdere.

Bæredygtigt friluftsliv på fjorden

Mikkel Eeg er 35 år og bor i Lejre med sin familie. Han er uddannet skov- og landskabsingeniør og forstkandidat, og har tidligere arbejdet i både Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og Danmarks Naturfredningsforening.

Det er især naturpleje, tilskud til natur og friluftsliv, som Mikkel tidligere har arbejdet med, og det fortsætter han med nu.

I nationalparken skal han nemlig være tovholder på Projekt Fjordland, som handler om at udvikle friluftslivet på og omkring fjorden, og samtidig sikre, at det sker under de største hensyn til dyrelivet.

- Jeg glæder mig til at opdage alle de fantastiske områder i Roskilde Fjord, og til at hjælpe der, hvor der er brug for en ekstra indsats, fortæller Mikkel.

Mere synlighed til nationalparken

Nynne Sørgaard er 32 år og bor på Nørrebro i København med sin familie. Hun er uddannet biolog og humanbiolog, og har blandt andet arbejdet som natur- og videnskabsjournalist på Danmarks Radio og som formidler i Zoologisk Have.

Nynne har især lavet radio, blandt andet P1-programmet Natursyn, og her i nationalparken skal hun arbejde med kommunikation og synlighed. Om sit nye arbejde, siger Nynne:

- Jeg glæder mig først og fremmest til at lære området og de lokale at kende, og derefter til at hjælpe flere mennesker med at opdage de mange fantastiske natur- og kulturperler, der findes her.

Nationalparken har desuden igangsat et projekt i samarbejde med Naturvejlederforeningen, som handler om at skabe en øget synlighed omkring naturvejledning i Danmark, og dette projekt vil Nynne også arbejde på.