Bliv partner!

Publiceret 10-10-2017

Lokale aktører kan nu søge om at blive partner med nationalparken.

Nationalparkens logo.
Nationalparkens logo.

Partnerskabsprogram

Nationalpark Skjoldungernes Land ønsker at udvikle samarbejdet med de lokale institutioner, virksomheder, organisationer og de enkeltpersoner, der har til huse eller virker i nationalparken. Derfor indgår nationalparken nu partnerskaber og deler branding effekten med lokale aktører, som leverer ydelser eller produkter af en høj kvalitet i tilknytning til nationalparken.

Bliv en del af et brand

Nationalparkens partnere får medejerskab til brandet "Nationalpark Skjoldungernes Land". Partnerne får mulighed for at anvende nationalparkens logo i deres markedsføring. Det giver mulighed for fælles branding af lokale aktører og deres ydelser eller produkter, hvilket vil kunne skabe en mærkbar synergi for alle parter. Ud over det bliver nationalparkens partnere en del af et professionelt netværk i Nationalpark Skjoldungernes Land, der blandt andet byder på erfaringsudveksling og kurser.

Læs mere

Institutioner, virksomheder og privatpersoner, der kan se en fordel i at skabe et partnerskab med Nationalpark Skjoldungernes Land, kan læse mere om retningslinjer og ansøgningsproces her på hjemmesiden - klik dig videre til 'Partnerskabsprogrammet via dette link.