Solhverv - sang og sagn

Publiceret 14-06-2019

Fejr sommersolhverv den 21. juni i Gl. Lejre

Nationalparkens natur- og kulturformidler, Liv Holm, fortæller sagn og myter sammen med kultur-sangerinden Nanna Barslev.

Sommersolhverv

Kom og få en særlig oplevelse når vi sammen skal fejre årets længste dag - Sommersolhverv ved den gamle stensætning i Gl. Lejre d. 21. Juni.

Oplev kultursangerinden Nanna Barslevs kraftfulde og smukke stemme formidle gamle viser i aftensolen - omgivet af vores stærke kulturminder i det smukke bakkede landskab.

Mød Liv som er kulturformidler og historiefortæller i nationalparken og lyt til sagn om trolde, jætter og smukke kvinder.

Her er både noget for børn og voksne, når vi skal bede guderne om en god, mild sommer og om godt, langt liv, flette blomsterkranse, ofre til de gamle guder, springe over gærder og meget mere.

Vi byder på en kop suppe og en bid brød allerede kl 17 - du skal bare medbringe en kop eller lille skål til at spise af samt en ske at spise med.

Du er også velkommen til at medbringe en picnic-kurv og slå dig ned i græsset.

Fortællinger og sang starter kl 18 og varer indtil 19.30

Vi glæder os til at se jer