Skovens Nat den 25. maj

Publiceret 12-04-2019

Overnat i naturen ved Boserupgaard Naturcenter

Oplev skoven i nattetimerne og bliv klogere på nattens liv. Foto: Sofie Clauson-Kaas

Sov ude den 25. maj

Vi gentager successen fra sidste år og inviterer på overnatning blandt bøgetræer og anemoner.

Boserupgård Naturcenter og Nationalpark Skjoldungernes Land inviterer til Skovens Nat, hvor du kan opleve Boserup Skov efter mørkets frembrud og prøve at overnatte i skoven.

Det er normalt ikke tilladt at overnatte udenfor de opsatte shelters i Boserup Skov, men denne aften har vi fået særlig tilladelse til overnatning, hvilket betyder at du har en unik mulighed for at opleve, hvad skoven byder på om aftenen og natten.

Der vil være bål til madlavning og hygge samt være forskellige aktiviteter i løbet af aften.

Aftenens program

Klokken 17:00: Arrangementet begynder med en introduktion til overnatning i det fri ved naturvejleder Sofie Clauson-Kaas og leder af Boserupgård Naturcenter, Tim Krat. Efterfølgende gør vi klar til natten og bygger bivuakker, opsætter hængekøjer og sætter telte op.

Klokken 18:00: Optænding af bål bag Traktørstedet. Du kan medbringe egen aftensmad til grill, pande eller pind og tilberede det i fællesskab med os andre over bålet.

Der vil i løbet af aftenen være forskellige typer af aktiviteter, hvor du blandt andet kan høre fortællinger fra Skjoldungernes Land, tage på løb rundt i skoven eller gå på jagt efter flagermus i skoven (kræver tilmelding pga. begrænset plads).

Medbring selv

Man skal selv medbringe telt, hængekøje eller presenning. Rafter og snor til bivuak kan lånes af Boserupgård Naturcenter. Vi hjælper gerne med vejledning og opsætning.

Medbring egen mad, tilbehør og drikkevarer. Det vil være muligt at låne snobrødspinde og bålpander. I skal også selv medbringe service (kopper, bestik, tallerkner m.m.)

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men da vi har begrænset plads så kræver det tilmelding. Hvis man vil med på flagermus-tur skal man huske at tilmelde sig denne tur.

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se jer til en nat i skoven!