Livstræer og Vandretur i Bidstrup

Publiceret 20-06-2019

Gå med og bliv klog den 7. juli kl. 10-14

Hør blandt andet om livstræer, urørt skov og græsningsskov. Foto: Tobias Markussen

Kom med på en skøn vandring og vær med til at udpege vigtige Livstræer i skoven. Her kan du få viden og svar om Nationalparken, naturpleje og hvordan det står til med den natur, vi har omkring os.

Men hvad er et Livstræ og hvorfor kalder vi det urørt skov eller græsningsskov? Hvad betyder biodiversitet egentligt, og hvad gør vi i Nationalparken for at fremme alle disse fine begreber?

Alt det og meget mere kan du få at vide, når vi skal vandre igennem Bidstrup Skovene og kigge på alt det, som sker eller det, som gerne skulle ske i fremtiden.

Du kan møde Liv Louise Holm, som er naturvejleder i Nationalparken, og Peter Bladt, som udpeger og markerer Livstræer samt har en vigtig, aktiv rolle i naturpleje af naturområder i Nationalparken.

Vi mødes den 7. Juli på P-pladsen ved Skovvej 34, 4330 Hvalsø kl 10-14.

Turen er på ca. 6 km