Tai Chi i Bidstrup Skovene

Publiceret 02-07-2018

Dyrk Tai Chi i det fri den 23. juli klokken 17

Få en anderledes naturoplevelse med Tai Chi i Bidstrup Skovene. Foto: Ole Malling

Træning og meditation i det fri

Nationalparks Skjoldungernes Land og Taoistisk Tai Chi Forening Danmark inviterer på Tai Chi i det fri ved Bidstrup skovene.

I det gamle Kina var taoisterne berømte for deres viden om helbredet og livet. Vi vil gerne introducere jer til denne tradition og vise, hvordan Tai Chi i det fri kan bruges til at skabe ro, sundhed og balance. 

Den kinesiske træningsform, Tai Chi, er en træning af krop og sind. Bevægelserne strækker og styrker alle dele af kroppen og giver bedre cirkulation og balance. Det er meditation i bevægelse, som giver fokus og mental ro.

Det, Tai Chi sæt vi vil introducere jer til, består af 108 bevægelser. Der vil blive undervist i de første bevægelser af sættet, så langt som humøret og deltagerne synes.

Kom med mandag den 23. juni klokken 17 til 19, og prøv Tai Chi på egen krop i Nationalpark Skjoldungernes Land. 

Program og billetter

Arrangementet finder sted mandag den 23. juni klokken 17 til 19. Vi mødes ved P-pladsen ved Tjørnehusvej, Hvalsø, klokken 17 og går derfra til Særløse Overdrev (se kort).

Nationalparkens naturvejleder, Sofie Clauson-Kaas, byder velkommen og giver en kort introduktion til området.

Taoistisk Tai Chi Forening Danmark introducerer Tai Chi til deltagerne.

Efter sessionen serveres der te og instruktøren viser et sæt Tai Chi.

Medbring behageligt tøj, flade sko og vandflaske.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via billetto.

Taoistisk Tai Chi

Taoistisk Tai Chi Forening Danmark er en non-profit frivillig forening, som tilbyder undervisning i Tai Chi ved årligt akkrediterede instruktører.

Den Tai Chi form, vi træner, stammer fra munke i det gamle Kina og undervises i dag verden over.

Foreningen har til formål at udbrede kendskabet til de sundhedsfremmende aspekter ved de træningsformer, som Taoistisk Tai Chi Forening tilbyder, sådan at flest mulige får glæde af den sundhedsfremmende træning og dermed bedre helbred og liv.