Mørkevandring med lydcollager 17. oktober

Publiceret 22-09-2020

Få nye perspektiver på mørket på en tur i Bidstrup Skovene med MYRKR.

Mørkevandring med MYRKR. Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Kom på mørkevandring i Bidstrup Skovene med MYRKRs lydcollager i ørerne og oplev hvordan steder, som du tror, du kender godt, forandrer sig i mørket. Hvordan påvirker mørket dig, når du bliver guidet af mørke-aktivister og lys-entusiaster?

Få nye perspektiver på mørket fra en arkitekt, en forstkandidat, en jordemoder, en forkæmper mod lysforurening, en shaman og en blind musik. Lydcollagerne fylder dine hovedtelefoner, mens MYRKR viser vejen rundt på kendte (og måske ukendte) steder i mørket. Ordene smelter sammen med det improviserede musikstykke BLIND af vokalensemblet IKI.

• Mødested: P-pladsen ved Storskoven i Bidstrup Skovene.
  • Tidspunkt: 17. oktober kl. 21-22:15. Vandringen strækker sig over 2,5 km.
  • Målgruppe: Aldersgrænsen er 12 år. Forestillingen er ikke egnet for gang- og bevægelsesbesværede.
  • Tilmeldinger: Gratis arrangementer. Tilmelding nødvendig via billetto.dk
  • Vejrforhold og beklædning: Vi gennemfører uanset vejret, da naturens luner blot er en del af oplevelsen. Husk derfor praktisk, varmt og vind- og vandtæt fodtøj og tøj. MYRKR tilbyder paraplyer og refleksveste
  • COVID-19 forholdsregler: Myndighedernes anbefalinger bliver fulgt og arrangementet er tilpasset efter gældende retningslinjer fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Turen er arrangeret i et samarbejde mellem MYRKR og Nationalpark Skjoldungernes Land.

Om MYRKR

MYRKR udforsker og fortolker gamle, nordiske traditioner, ritualer og naturviden. Det udmønter sig i tværæstetiske performances, lydkunst, musik og stedspecifik scenekunst.

MYRKR består af radiodokumentarist og lydkunsnter Sara Troense, performancekunstner og billedkunstner Alaya Riefensthal og musiker og komponist Jullie Hjetland. MYRKR har lokalt hjemme i Lejre i Nationalparken.

En del af 'Nat i Naturen'

Over hele landet vil inviterer lokale foreninger, organisationer, museer, nationalparker og mange andre til at lave “Nat i Naturen”-arrangementer og aktiviteter d. 10.-18. oktober.

Læs om 'Nat i Naturen' og find mange flere arrangementer rundt i hele landet på www.voresnatur.dk