Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Find vej

Vælg her blandt nationalparkens mange udgivelser. Du kan finde foldere om de forskellige naturområder, kultursporene og aktiviteter. 

Find App til Skjoldungestier

Du kan downloade en app med kort og ture på Skjoldungestierne til din mobiltelefon.

Brug dette link, hvis du vil downloade appen til Appel-produkter.

Brug dette link, hvis du vil downloade appen til Android-produkter.

Naturen

Nationalpark Skjoldernes Land byder på et varieret og mangfoldigt landskab med skove, fjorden og et rigt fugleliv. Her på siden kan du finde foldere og guides over områdets natur og de mange mulgiheder naturen kan tilbyde. 

Kulturen

Kultursporene og kulturmiljøerne er med til at tilføje unikke præge til nationalparken og fortæller Danmarks historiens udvikling gennem landsbymiljøerne, voldsteder, herregårde og industrisamfundet. Her finder du foldere om samspillet mellem menneske og natur fra oldtiden og op til i dag.

Aktiviteter

Nationalparken byder på et meget varieret landskab med beskyttet farvande i fjorden, sammenhængende skovområder, slyngede ådale og det åbne landbrugslandskab. Dette giver et utal af muligheder for varierede aktiviteter og oplevelser i naturen. Folderene kan bruges som inspiration til de mange forskellige oplevelser og muligheder for at bruge området aktivt som nationalparken rummer.