Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Nyt partnerskabsprogram

Publiceret 10-10-2017

Nationalparken lancerer et partnerskabsprogram for lokale aktører.

Nationalparkens logo.
Nationalparkens logo.

Partnerskabsprogram

Nationalpark Skjoldungernes Land ønsker at udvikle samarbejdet med de lokale institutioner, virksomheder, organisationer og de enkeltpersoner, der har til huse eller virker i nationalparken. Derfor lancerer nationalparken indenfor de næste par uger et partnerskabsprogram, der skal skabe synergi og netværk blandt lokale aktører.

Bliv en del af et brand

Nationalparkens partnere får medejerskab til brandet "Nationalpark Skjoldungernes Land". Partnerne får mulighed for at anvende nationalparkens logo i deres markedsføring. Det giver mulighed for fælles branding af lokale aktører og deres ydelser eller produkter, hvilket vil kunne skabe en mærkbar synergi for alle parter. Ud over det bliver nationalparkens partnere en del af et professionelt netværk i Nationalpark Skjoldungernes Land, der blandt andet byder på erfaringsudveksling og kurser.

Læs mere

Institutioner, virksomheder og privatpersoner, der kan se en fordel i at skabe et partnerskab med Nationalpark Skjoldungernes Land, kan læse mere om retningslinjer og ansøgningsproces her på hjemmesiden snarest. Vi lægger et link her, når alt er klar.