• undefined

Vintersolhverv i Roskilde Domkirke

Publiceret 11-12-2015

SÆRARRANGEMENT - På Skjoldungernes tid fejrede man lysets komme ved Jól, og i kristen tid fejrer vi Kristi fødsel ved Jul. Er der en sammenhæng? Bliv klogere på svaret og vores historie mandag den 21. december i Roskilde Domkirke.

• Forenings- og borgermøder om oprettelse af nationalparkråd for Skjoldungernes Land

Publiceret 13-11-2015

Nationalpark Skjoldungernes Land afholder tre forenings- og borgermøder om oprettelse af et nationalparkråd, der skal sikre bred lokal forankring af nationalparkens arbejde og rådgive bestyrelsen i sager af større eller principiel betydning.

• undefined

Nationalparken opslår tre stillinger:

Publiceret 19-08-2015

Projektkonsulent, formidlingskoordinator og chefsekretær

• 10 - aÌŠbning Skjoldungernes Land -.JPG

Nationalparken er indviet

Publiceret 24-03-2015

I lørdags, den 21. marts, slog Danmarks fjerde nationalpark dørene op. Dagen blev fejret med en folkefest, som foregik på Ledreborg Slot og der var stor tilslutning til arrangementet.

• Nationalpark.jpg

H.K.H. Kronprinsen og miljøministeren indvier ny nationalpark

Publiceret 16-03-2015

Danmarks fjerde nationalpark slår dørene op. Det sker ved en stor folkefest på Roskilde Havn og på Ledreborg Slot i Lejre lørdag 21. marts.

• Danmark får ny nationalpark

Publiceret 27-02-2015

Miljøminister Kirsten Brosbøl og forligskredsen bag nationalparkloven er blevet enige om at give grønt lys til Sjællands første nationalpark.

Søg i nyheder