Prøv vinterbadning med sauna i Gershøj

Publiceret 30-01-2018

Søndag d. 18. februar kl. 11-13:30 ved Gershøj Kro & Strandhotel

Udisgt fra Gershøj Havn Foto: Ole Malling

Vinterbad

Kom og mærk det kolde gys efterfulgt af den varme følelse, der fylder kroppen når man vinterbader. Bagefter kan du hoppe i den mobile sauna, og få varmen, og slutte turen af med lækker lokal frokost eller en vinterøl.

Nationalpark Skjoldungernes Land inviterer på vinterbadning og sauna sammen med Gershøj Kro & Strandhotel. Efter vinterbadningen er der mulighed for at spise frokost på Gershøj Kro & Strandhotel, der denne dag serverer rygende varm kartoffel-porre suppe med bacon og hjemmebagt brød til 85 kr.

Erfarne og nye vinterbadere er velkomne.

Nye vinterbadere kan få introduktion til vinterbadning samt sikkerhedsbriefing ved naturvejleder Sofie Clauson-Kaas, der vil være tilstede under hele arrangementet.

Mobil sauna Foto: Jacob Jensen

Praktisk

Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal vinterbade kan du se trygfondens lille film her:

Vinterbadning og sauna er gratis, men vi vil gerne have, at i tilmelder jer arrangementet i et tidsrum så vi sørger for at have plads til alle.

Tilmeld dig arrangementet her: https://billetto.dk/e/vinterbadning-med-sauna-i-nationalpark-skjoldungernes-land-billetter-256331

Der vil ikke være indendørs omklædningsfaciliteter på havnen, men der vil blive sat en pavillon op, hvor man kan lægge sit tøj og klæde om.

Medbring

• En ven
  • Sko eller sandaler så du ikke glider på badebroen
  • En varm hue, som med fordel kan beholdes på, mens du er i vandet
  • Badekåbe og/eller badehåndklæde
  • Evt. badetøj

Gerhøj kro & Strandhotel

Se mere om Gershøj Kro og Strandhotel på www.gershoejhotel.com

Gershøj Kro & Strandhotel har åbent fra kl. 12:00

OBS Fra Rådet for Større Badesikkerhed

Personer med hjerteproblemer eller for højt blodtryk skal have godkendelse af deres læge inden de evt. starter.

Man må ikke vinterbade, hvis man er forkølet, har feber eller føler sig utilpas.

Ingen badning hvis du er påvirket af alkohol, medicin eller euforiserende stoffer.